Ga naar inhoud

Het kernteam

Maak kennis met de pioniers die de ambities van de Hockey Foundation helpen realiseren.

HF Team Paul Marianne Gabrielle 3
Hockey kind

Met de KNHB en Rabobank als sterke oprichters zetten we een uitgebreid netwerk in om verenigingen op te zetten en te besturen, begeleiden we bij het neerzetten van de fundering en dragen we bij aan bestaande programma's en uitdagingen van gemeenten. Paul, Gabrielle en Marianne zijn de baanbrekende pioniers die de ambities van de Hockey Foundation helpen realiseren.

Gabrielle van Doorn

Manager

Opgegroeid binnen het actieve clubleven en opgebloeid op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, heeft Gabrielle van dichtbij ondervonden wat de impact kan zijn van een goede leerkracht op een kind. Om beter te worden in de sport, maar vooral ook als mens. Als ontwerper van landelijke en internationale programma’s waaronder The Year of the Youth, Stockey Around the World, Funkey, Street- en Urban Hockey zet ze zich in voor het toegankelijker maken van de hockeysport, van lokaal tot wereldwijd.

Unieke verenigingsskills
Met een gepassioneerd en ervaren Hockey Foundation team weet ze hoe ze aan de juiste dingen moet werken om de toegankelijkheid van het verenigingsleven te kunnen vergroten, zodat kinderen in lage inkomenswijken unieke verenigings- en lifeskills op kunnen doen.

6d974cb6 a1f0 4fd6 8f2f 735dc7b8534c

Paul Veldhuijzen

Organisatieadviseur

Op 10-10-10 zegde Paul zijn baan bij een onderwijsinstelling op en richtte hij HC Feijenoord op. Hier wordt de hockeysport als middel ingezet om een bijdrage te leveren aan de oplossing van een van de vele sociaalmaatschappelijke vraagstukken die actueel zijn in de wijken van Rotterdam Zuid.

Duwtje in de rug
Vandaag de dag zet hij zijn ervaringen, die hij heeft opgedaan bij HC Feijenoord, in om Hockey Foundation initiatieven in goede banen te leiden. In zijn vrije tijd is Paul actief als bestuurslid bij de stichting Hockey-Hockey Indonesia waar Sport for Development wordt ingezet om kwetsbare straatkinderen in Indonesië een duwtje in de rug te geven richting een betere toekomst.

Kernteam paul

Marianne Dekker

Pedagogisch adviseur

Terwijl ze de Academie voor Lichamelijke Opvoeding afrondde, hielp Marianne vol overgave met het oprichten van HC Feijenoord. Om kinderen daar te helpen volledig tot hun recht en tot bloei te laten komen, besloot ze Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht te gaan studeren.

Kansengelijkheid
Als Pedagogisch adviseur heeft ze nu op basis van haar ervaring bij alle Hockey Foundation verenigingen, de theorie van ons werk met kinderen gereed helpen maken voor publicatie. Ze is vastberaden het doel te halen 10.000 kinderen aan het hockeyverenigingsleven te binden en zo een bijdrage te leveren aan de inclusie en kansengelijkheid van jeugd uit lage inkomenswijken.

975826d2 f346 11ea 8dd2 a6e4264dedaa
Een initiatief van
Rabobank logoKnhb logo
Ondersteund door
Adidas logo 1Logo Deloitte high res 1

Contact

Wil jij helpen om onze ambitie te verwezenlijken? Een vereniging helpen realiseren? Hier een bestuur voor helpen op te zetten? Zelf training geven in kwetsbare wijken? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op!

Stuur een bericht
Hockey kind